top of page

Een nieuw begin...

Bijgewerkt op: 27 aug. 2023


Ouder koppel, nog steeds bij elkaar, elkaar ondersteunend

Het begon allemaal met deze foto.

Met de nationale bank in mijn vizier en de fiets aan de hand wandelde ik naar de Caffenation. De vitrine van Gert Voorjans trok mijn aandacht. In de reflectie schuifelden ze voorbij. Ik had net een nieuwe iPhone en bezat (naast de vertedering) de reflex om hen te vereeuwigen.

Fysiek en mentaal vergroeid met elkaar.

Eén adem, één cadans, één doel, één leven.

Ik keek hen na.

'Koesteren we niet allemaal de wens om zo innig te mogen vergroeien met onze geliefde?'

Omdat ik een kom voor (liefdes)relaties wil zijn en het mysterie van de liefde woorden wil geven, schrijf ik boeken en columns over de besognes van het hart en geef ik relatiebegeleiding aan individuen en koppels die de moed (of de liefde?) opbrengen om aan zichzelf en hun relatie te willen werken.

69 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentarer


bottom of page